NU ZIJN WE :  CLOSE
Sluit om  18:00 uur

Webshop

Webshop ontwikkeling


Webshop (webwinkel) ontwikkeling

Er komen steeds meer webwinkels in Nederland. Iedereen wil een graantje mee pikken van de enorme groei die er is op het gebied van online verkopen. Hierdoor wordt de concurrentie online steeds groter en wordt de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van een professionele webwinkel steeds belangrijker. Hierin kunnen wij u helpen.


Professionele webwinkel op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele webwinkels die een hoog gebruiksvriendelijks gehalte hebben. Samen met u maken wij een ontwerp die het best bij uw doelgroep en product past. We gebruiken ASP.NET van Microsoft om uw webwinkel aanbouwen daardoor kunt u gemakkelijk producten toevoegen, nieuwsbrieven versturen en nog veel meer. Daarnaast is er de mogelijkheid om een boekhoudpakket te koppelen aan de webwinkel.


Uw wensen in uw professionele webwinkel.

Doordat wij een professionele webwinkel volledig op maat maken, is er de mogelijkheid om eigen functionaliteiten toe te voegen. Van verschillende betalingsmethoden tot een live chatfunctie met de bezoeker.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Als je een webshop wilt laten maken door ons kun je via ons contact pagina contact met ons opnemen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op. We gaan dan samen met jou bekijken waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen toepassen op je nieuwe webshop. Ook als je nog niet zeker weet of je jouw nieuwe professionele webshop wilt laten maken kun je contact met ons opnemen. Dit is namelijk altijd 100% vrijblijvend!


Een professionele webshop is zoekmachinevriendelijk

Een professionele webshop kan pas succesvol zijn als er bezoekers komen. Een manier van gratis bezoekers trekken is via een zoekmachine. Om gratis bezoekers te trekken is het van belang dat de webshop zoekmachinevriendelijk is ingericht, een zoekmachine moet de webshop immers wel kunnen lezen. Daarnaast is het belangrijk om een goede structuur te hanteren in de webshop.Onze standaarde webshops

  • Basisversie
  • Standaardversie
  • Uitgebreid versie
  • Met CMS (bjvoorbeeld Wordpress of Opencart)

Wil je een programma dat niet in bovenstaande lijst staat?

Geen probleem. We maken elke webshop dat u maar wilt. Ideeën en verzoeken van u, ontwerp en constructie van ons.


De technologieën die we gebruiken:

  • Microsoft Visual Studio (C#.Net, MVC en VB.Net)
  • Microsoft SQL Server database
  • Mysql Database
  • .NET Frame work (Laatste versie)
  • CMS (bijvoorbeeld Wordpress of Opencart)